EN / NL / FR / DE

Processing bij andere dienstverleners

Type:Tumbler (trommel)Soort:tumbler
Merk:ruhleBeschikbaar:ja
Techniek:Mengen en verkleinen
Instelling:KU Leuven Campus Gent (KAHO Sint-Lieven)
Locatie:KU Leuven Campus Gent; Onderzoeksgroep voor Technologie en Kwaliteit van Dierlijke Producten Contact:Ilse Fraeye
Gebroeders De Smetstraat 1; 9000 Gent+32 9 265 87 28
Belgiëilse.fraeye@kuleuven.be

Technische Specificaties
  • Vervaardigd in RVS
  • Inhoud van 150 L (ongeveer 110 kg)
  • Instellen tijdsduur van de processtap
  • Koelen mogelijk
  • Rotatiesnelheid trommelarm (0 – 50 tpm)
  • Vacuüm instelbaar (0% - 90%)
  • Instellen kantelhoek kuip (-10° - 100°)
  • Accessoires: schraper, mengarm
  • Registratie parameters: duur processtap en totale duur proces, temperatuur, rotaties (tpm), vacuüm, hellingsgraad kuip
  • Toepassings gebieden
  • Mengen, tumblen, zouten, kruiden, marineren

  • Food Pilot – op site ILVO eenheid Technologie en Voeding – Brusselsesteenweg 370 – 9090 Melle – België – T +32 9 272 30 00 – F +32 9 272 30 01