EN / NL / FR / DE

Processing bij andere dienstverleners

Type:Universele bereider Stephan UMC5Soort:meng-, homogeniseer- en emulgeertoestel
Merk:stephanBeschikbaar:ja
Techniek:Mengen en verkleinen
Instelling:Universiteit Gent, campus Schoonmeersen
Locatie:labo zuiveltechnologieContact:Tony Ruyssen
Valentin Vaerwyckweg 1, 9000 Gent+32 9 244 79 34
Belgiëtony.ruyssen@ugent.be

Technische Specificaties
  • Vervaardigd in RVS
  • Inhoud 5 L
  • Batchgrootte: 300g tot max.3 kg
  • werkingstemperatuur: max. 95°C
  • inox kuip met dubbele wand: stoom max 0.5 bar
  • toerental: 300-3000 rpm
  • regelbaar roer- en snijwerk
  • dubbelwandig opwarmen met stoom en afkoelen met water
  • kan werken onder vacuüm
  • Registratie parameters: Toerental, temperatuur
  • Toepassings gebieden
  • Het toestel is geconcipieerd voor het mengen, fijnmaken ,cutten, snijden, kneden en voor de thermische behandeling van levensmiddelen en farmaceuticaproducten

  • Food Pilot – op site ILVO eenheid Technologie en Voeding – Brusselsesteenweg 370 – 9090 Melle – België – T +32 9 272 30 00 – F +32 9 272 30 01