EN / NL / FR / DE

Processing bij andere dienstverleners

Type:Vacuum mengen, dispergeren en homogeniseren (Romaco – FrymaKoroma - MAXXD Lab)Soort:meng-, homogeniseer- en emulgeertoestel
Merk:romaco – frymakoromaBeschikbaar:ja
Techniek:Mengen en verkleinen
Instelling:Cargill R&D – Centre Europe
Locatie:Application Centre FoodContact:Nils Sips
Havenstraat 84, 1800 Vilvoorde+32 2 2570731
Belgiënils_sips@cargill.com

Technische Specificaties
  • Batch proces voor het bereiden van dressings en mayonaise
  • Vervaardigd in RVS AISI 304
  • Inhoud: 15l – nut volume 4-12l
  • Mengtank – dubbel wand, verwarming met stoom
  • Schraper op de wand
  • Homogeniseer hoofd – rotor stator principe, vaste spleetbreedte, snelheid variable
  • Vacuum controle
  • CIP
  • Accessoires: Toestel beschikt over twee trechters voor het inbrengen van vloeistoffen, poeders in de mengtank dmv vacuum. Het inbrengen van grondstoffen is rechtstreeks in het homogeniseer hoofd voor optimale dispersie of emulsie vorming
  • Zowel geschikt om koud als warm te werken
  • Geen registratie van parameters – proces condities manueel in te geven in de PLC
  • Zeer flexibel en gemakkelijk in gebruik
  • Toepassings gebieden
  • Vacuum mengen, dispergeren en homogeniseren

  • Food Pilot – op site ILVO eenheid Technologie en Voeding – Brusselsesteenweg 370 – 9090 Melle – België – T +32 9 272 30 00 – F +32 9 272 30 01