EN / NL / FR / DE

Processing bij andere dienstverleners

Type:Oven (Bongard FOUR M2 SOLEO)Soort:bakoven
Merk:bongardBeschikbaar:ja
Techniek:Verhitten
Instelling:Cargill R&D – Centre Europe
Locatie:Bakery pilot plant (B0) Contact:Nils Sips / Peter Velds
Havenstraat 84, 1800 Vilvoorde+32 2 25 76 11
Belgiënils_sips@cargill.com / peter_velds@cargill.com

Technische Specificaties
  • boven- en onderwarmte
  • mogelijkheid tot toevoegen van stoom tijdens bakproces
  • Capaciteit: 2 units
  • Opticom display met weergave tijd en temperatuur
  • Accessoires: bakplaten dicht + open, bakvormen
  • Toepassings gebieden
  • Bakken door middel van boven- en onderwarmte, mogelijkheid tot toevoegen van stoom tijdens bakproces

  • Food Pilot – op site ILVO eenheid Technologie en Voeding – Brusselsesteenweg 370 – 9090 Melle – België – T +32 9 272 30 00 – F +32 9 272 30 01