EN / NL / FR / DE

Processing bij andere dienstverleners

Type:Bain-marie RonerSoort:bain marie
Merk:icc - international cooking conceptsBeschikbaar:ja
Techniek:Verhitten
Instelling:Skilliant – SBM
Locatie:SBM - Horeca en VoedingContact:Dirk Van den Broeck
Spoorwegstraat 14050 40 30 60
8200 Bruggedirk.vandenbroeck@sbmopleidingen.be

Technische Specificaties
  • Vervaardigd in RVS
  • Inhoud 20 L
  • Temperatuurinstelling tot 0,1 C°
  • water in beweging door circulatiepomp
  • Registratie van tijd, temperatuur, waterniveau
  • Toepassings gebieden
  • Warmwaterbad voor vacuümgaren

  • Food Pilot – op site ILVO eenheid Technologie en Voeding – Brusselsesteenweg 370 – 9090 Melle – België – T +32 9 272 30 00 – F +32 9 272 30 01