EN / NL / FR / DE

Processing bij andere dienstverleners

Type:Distileertoestel Rotaval ICC - international cooking conceptsSoort:distileertoestel
Merk:rotavalBeschikbaar:ja
Techniek:Overige
Instelling:Skilliant – SBM
Locatie:Skilliant – SBM, Horeca en VoedingContact:Dirk Van den Broeck
Spoorwegstraat 14050 40 30 60
8200 Bruggedirk.vandenbroeck@sbmopleidingen.be

Technische Specificaties
  • Vervaardigd in ge-emailleerd metaal
  • Inhoud 3 L
  • Met distillatiefles en rondbodemkolf
  • Registratie druk en temperatuur
  • Toepassings gebieden
  • distilleertoestel onder vacuüm

  • Food Pilot – op site ILVO eenheid Technologie en Voeding – Brusselsesteenweg 370 – 9090 Melle – België – T +32 9 272 30 00 – F +32 9 272 30 01