EN / NL / FR / DE

Processing bij andere dienstverleners

Type:Oven en rijskamer BongardSoort:oven-rijskamer
Merk:bongardBeschikbaar:ja
Techniek:Verhitten
Instelling:Lab4Food, KU Leuven
Locatie:KU Leuven, Technologiecampus GeelContact:Johan Claes
Kleinhoefstraat 4, 2440 GeelJohan.claes@kuleuven.be
België014/56.23.10

Technische Specificaties
  • Four 46.4 A/VAP Krystal
  • vervaardigd in RVS
  • Capaciteit: 4 etages, plaatmaat 600x400 mm
  • Bakoppervlakte: 1,1 m²; hoogte bakkamer: 450 mm
  • Hoogte rijskamer: 970 mm
  • Instellen van een temperatuurverloop mogelijk, alsook het gebruik van stoom (oven)
  • accessoires: Bakplaten en –roosters (aluminium)
  • Toepassings gebieden
  • Bakken (oven) en rijzen (rijskamer)

  • Food Pilot – op site ILVO eenheid Technologie en Voeding – Brusselsesteenweg 370 – 9090 Melle – België – T +32 9 272 30 00 – F +32 9 272 30 01