EN
/
NL
/
FR
/
DE
Home
Over ons
-
Begeleiding
-
Kennisoverzicht
-
Recept- en proces-ontwikkeling
-
Piloottesten
-
Laboanalyses
Realisaties
Nuttige links
Nieuws
Contact
Processing bij andere dienstverleners
Type:
Oven en rijskamer Bongard
class='dbText'
Soort:
oven-rijskamer
Merk:
bongard
Beschikbaar:
ja
Techniek:
Verhitten
Instelling:
Lab4Food, KU Leuven
Locatie:
KU Leuven, Technologiecampus Geel
Contact:
Johan Claes
Kleinhoefstraat 4, 2440 Geel
Johan.claes@kuleuven.be
België
014/56.23.10
Technische Specificaties
Four 46.4 A/VAP Krystal
vervaardigd in RVS
Capaciteit: 4 etages, plaatmaat 600x400 mm
Bakoppervlakte: 1,1 m²; hoogte bakkamer: 450 mm
Hoogte rijskamer: 970 mm
Instellen van een temperatuurverloop mogelijk, alsook het gebruik van stoom (oven)
accessoires: Bakplaten en –roosters (aluminium)
Toepassings gebieden
Bakken (oven) en rijzen (rijskamer)