EN / NL / FR / DE

Processing bij andere dienstverleners

Type:Princess Candy cooker Soort:coocker
Merk:eberhard ernst Beschikbaar:ja
Techniek:Verhitten
Instelling:Cargill R&D centre Vilvoorde
Locatie:Cargill afdeling ConfectioneryContact:Jan de Lobel
Havenstraat 84, VilvoordeJAN_DELOBEL@cargill.com
België0032.2257.06.76

Technische Specificaties
  • material RVS
  • content 10L
  • Double Jacket heated steam, cooled by city water
  • Vacuum pump available
  • accessories: Moulds for depositing hard candies or toffee
  • Registration parameters: Temperature, Underpressure vacuum. Steampressure
  • Toepassings gebieden
  • Cooking of sugar and sugar free masses

  • Food Pilot – op site ILVO eenheid Technologie en Voeding – Brusselsesteenweg 370 – 9090 Melle – België – T +32 9 272 30 00 – F +32 9 272 30 01