EN / NL / FR / DE

Processing bij andere dienstverleners

Type:Cryogene vrieskast (shockvriezer) PackoSoort:cryogene vrieskast
Merk:packoBeschikbaar:ja
Techniek:Koelen en vriezen
Instelling:Packo Inox
Locatie:Packo Inox, IndustryContact:Danny T’Kindt
Torhoutsesteenweg 154, 8210 Zedelgemdanny.tkindt@packo.com
België+32 50 25 06 36

Technische Specificaties
  • Cryogene vrieskast 1900L (Stikstof)
  • vervaardigd in RVS AISI 304
  • inhoud: 1900L
  • Capaciteit: 100 tot 200kg per uur invriezen
  • Flexibele temperatuurregeling (van 0°C tot -150°C) voor het snel koelen en snel invriezen van uw kwalitatieve producten.
  • Temperatuurvoeler om de kerntemperatuur te meten.
  • Snelheidsregeling voor de circulatiefans.
  • Kar met plateaus of roosters voor de producten op te leggen.
  • Registratie parameters: Vriesparameters (tijd, kerntemperatuur product of vrieskasttemperatuur)
  • Toepassings gebieden
  • Voor het snel koelen en invriezen van uw voedingsmiddelen met behoud van uw kwaliteit.

  • Food Pilot – op site ILVO eenheid Technologie en Voeding – Brusselsesteenweg 370 – 9090 Melle – België – T +32 9 272 30 00 – F +32 9 272 30 01