EN / NL / FR / DE

Processing bij andere dienstverleners

Type:Conche laboratorySoort:conching machine
Merk:bühlerBeschikbaar:ja
Techniek:Mengen en verkleinen
Instelling:Cargill R&D centre Vilvoorde
Locatie:Cargill afdeling ConfectioneryContact:Jan de Lobel
Havenstraat 84, VilvoordeJAN_DELOBEL@cargill.com
België0032.2257.06.76

Technische Specificaties
  • Type Bühler ELK 0005-V
  • vervaardigd in RVS
  • inhoud 5 kg
  • Behuizing is temperatuur regelbaar
  • Tijd van conching is instelbaar
  • Temperatuur geregeld
  • Registratie parameters: Alle data wordt geregistreerd op PC per test
  • Toepassings gebieden
  • Conching is een proces waarbij het kneden van cacao op een hoge temperature voor een bepaalde tijd een deel is voor het maken van chocolade

  • Food Pilot – op site ILVO eenheid Technologie en Voeding – Brusselsesteenweg 370 – 9090 Melle – België – T +32 9 272 30 00 – F +32 9 272 30 01