EN / NL / FR / DE

Processing bij andere dienstverleners

Type:Tempereertoestel SelmiSoort:tempereertoestel
Merk:chocolate worldBeschikbaar:ja
Techniek:Verhitten
Instelling:Cargill R&D centre Vilvoorde
Locatie:Cargill afdeling ConfectioneryContact:Jan de Lobel
Havenstraat 84, VilvoordeJAN_DELOBEL@cargill.com
België0032.2257.06.76

Technische Specificaties
  • Type Chocolate World Ghana Plus
  • vervaardigd in AISI 304
  • inhoud 24 kg
  • Overtrek gedeelte kan hierop aangekoppeld worden
  • Geschikt voor het gieten in vormen
  • Toepassings gebieden
  • Deze continue werkende tempereer machine is een machine geschikt voor verschillende soorten van chocolade. Deze is voornamelijk gemaakt om chocolade te smelten en om het op de juiste temperatuur te houden

  • Food Pilot – op site ILVO eenheid Technologie en Voeding – Brusselsesteenweg 370 – 9090 Melle – België – T +32 9 272 30 00 – F +32 9 272 30 01