EN / NL / FR / DE

Processing bij andere dienstverleners

Type:Laboratory Multhiterm SOTCSoort:tempereermeter chocolade
Merk:bühlerBeschikbaar:ja
Techniek:Overige
Instelling:Cargill R&D centre Vilvoorde
Locatie:Cargill afdeling ConfectioneryContact:Jan de Lobel
Havenstraat 84, VilvoordeJAN_DELOBEL@cargill.com
België0032.2257.06.76

Technische Specificaties
  • Type Bühler Multhiterm
  • Instellingen kunnen naar wens worden ingesteld
  • Data kan op een USB gezet worden. Grafiek direct afleesbaar
  • Toepassings gebieden
  • Voor het meten van chocolade en cacoa boter door middel van koelen
  • De verkregen grafiek geeft informatie betreffende kern en kristallisatie karakteristieken van het geteste materiaal

  • Food Pilot – op site ILVO eenheid Technologie en Voeding – Brusselsesteenweg 370 – 9090 Melle – België – T +32 9 272 30 00 – F +32 9 272 30 01