EN / NL / FR / DE

Processing bij andere dienstverleners

Type:Viscositeitsmeter Physica Soort:viscosimeter
Merk:anton paarBeschikbaar:ja
Techniek:Overige
Instelling:Cargill R&D centre Vilvoorde
Locatie:Cargill afdeling ConfectioneryContact:Jan de Lobel
Havenstraat 84, VilvoordeJAN_DELOBEL@cargill.com
België0032.2257.06.76

Technische Specificaties
  • Type Anton Paar MCR 51
  • vervaardigd in RVS
  • Kan bij hoge temperaturen werken
  • Kan zowel bij rotatie als oscillatie werken
  • Registratie parameters: Aflezing op display
  • Toepassings gebieden
  • Om hoge viskeuze massa’s te meten zoals die van hard boiled candies etc. Ook door candies te smelten is het mogelijk de viscositeit te meten

  • Food Pilot – op site ILVO eenheid Technologie en Voeding – Brusselsesteenweg 370 – 9090 Melle – België – T +32 9 272 30 00 – F +32 9 272 30 01