EN / NL / FR / DE

Innovatie in vlees, vis, soepen en sauzen



Beschikbare apparatuur
blokjes-reepjessnijder ARGON Type 410
(details)
MD 114 automatenwolf
(details)
vacuüm kook-cutter K64AC8
(details)
pekelinjector PI 54 MC²R
(details)
 
multi-functionele kast DRKBGO-SE-I-1A
(details)
kookketel major Line, type Baskett 130, model PRIV 130 M
(details)
tumbler MKR 150
(details)
vulmachine Robby type 136
(details)
 
meng-, homogeniseer- en emulgeertoestel UMSK 60 E
(details)
clipmachine SCD 700
(details)
extruder type BC 45
(details)
multi-process horizontale autoclaaf AR091
(details)
 
vriesdroger Epsilon 2-10 D LSC
(details)
cryogene vrieskast 1-wagenkast
(details)
combisteamer OES 20-10 GN
(details)
klimakast airmaster KRK2500 climastar
(details)
 
vacuüm verpakkingsmachine KN5
(details)
verpakkingsmachine TS 400
(details)
bain marie
(details)
blikkenfelsmachine MP 160
(details)
 
multifunctioneel doseertoestel volumetrisch
(details)
snijmachine VS 12 D
(details)
schilferijsmachine SA 85
(details)
beluchtingsmachine T-50
(details)
 
inductiesealmachine HF-500
(details)
metaaldetectie R-Serie/Profile Select+
(details)
3-rollenwals Exakt 3-wals 80E
(details)
lintzaag Selecta 2
(details)
 
drageerketel ADG 65-30 KHR
(details)
low shear mixer
(details)
sealmachine polymat varioseal PN
(details)
zakkensealmachine medseal digital 611 MSIDK-2
(details)
 
colloidmolen microcut MC 10/2
(details)
kogelmolen
(details)
geïntegreerd vermaaltoestel Quadro
(details)
multifunctioneel doseertoestel gravimetrisch
(details)
 

Flexibiliteit van de apparatuur
De pilootapparatuur is verplaatsbaar en kan in flexibele lijnen worden geplaatst, zodat een specifiek productieproces op vraag van een klant steeds haalbaar is.Bij wijze van voorbeeld ziet u in het onderstaande schema het flow-diagram voor de productie van gezouten vleeswaren.

Food Pilot – op site ILVO eenheid Technologie en Voeding – Brusselsesteenweg 370 – 9090 Melle – België – T +32 9 272 30 00 – F +32 9 272 30 01