EN
/
NL
/
FR
/
DE
Home
Over ons
-
Begeleiding
-
Kennisoverzicht
-
Recept- en proces-ontwikkeling
-
Piloottesten
-
Laboanalyses
Realisaties
Nuttige links
Nieuws
Contact
Innovatie in bakkerij en chocolade
Type:
meng-, homogeniseer- en emulgeertoestel UMSK 60 E
Soort:
meng-, homogeniseer- en emulgeertoestel
Merk:
stephan
Beschikbaar:
ja
Techniek:
Mengen en verkleinen
Technische Specificaties
De kuip heeft een nuttig inhoud van 40 l
De kuip is kantelbaar en gemaakt uit RVS AISI 316
Opwarmen gebeurt met stoom via de dubbele wand tot een maximale werktemperatuur van 127°C
Opwarmen kan ook met directe stoom injectie
Koelen gebeurt met ijswater via de dubbele wand
Het toestel werkt onder vacuüm en een overdruk tot 1.5 bar
Het toestel is uitgerust met twee trechters voor toevoeging van vaste/vloeibare ingrediënten
Het toestel is voorzien van een afvulventiel met uitloopbuis
Parameters zoals drukken, snelheden, temperaturen en tijden zijn instelbaar, programmeerbaar en registreerbaar
Er zijn verschillende messen en vleugels beschikbaar (cutteren, mengen, emulgeren en homogeniseren)
Toepassings gebieden
Productie van allerlei voedingsproducten