KU Leuven Technologiecampus Gent; Onderzoeksgroep voor Technologie en Kwaliteit van Dierlijke Producten
Contact:
Ilse Fraeye
Gebroeders De Smetstraat 1; 9000 Gent
09 331 66 17
België
ilse.fraeye@kuleuven.be
Technische Specificaties
Vervaardigd in inox AISI 304
Inhoud 84 L, nuttige inhoud 70 L
Vacuüm mogelijk
Toestel is elektrisch kipbaar
Verwarming via interne stoomgenerator ( dubbele mantel)
Temperatuurregeling tot 134°C d.m.v. beschermde elementen in Incoloy-800, gecontroleerd door elektronisch board met automatische activatie van min. 2°C voor SETPOINT en via drukschakelaar ingesteld op 2 bar
Producttemperatuur tot 190°C
Regelbare mengsnelheid van tot 60 t/min
Accessoire: Cuttersysteem met tandwielen en messen tot 600 rpm
Automatisch 3-armig inox roerwerk. Draaien in beide richtingen (12-60 rpm)
Registratie parameters: Temperatuur medium, % vacuüm, temperatuur mantel, toerental roerwerk
Toepassings gebieden
Koken, mengen, verkleinen
Food Pilot – op site ILVO eenheid Technologie en Voeding – Brusselsesteenweg 370 – 9090 Melle – België – T +32 9 272 30 00 – F +32 9 272 30 01