EN
/
NL
/
FR
/
DE
Home
Over ons
-
Begeleiding
-
Kennisoverzicht
-
Recept- en proces-ontwikkeling
-
Piloottesten
-
Laboanalyses
Realisaties
Nuttige links
Nieuws
Contact
Processing bij andere dienstverleners
Type:
Oven (Bongard FOUR M2 SOLEO)
Soort:
bakoven
Merk:
bongard
Beschikbaar:
ja
Techniek:
Verhitten
Instelling:
Cargill R&D – Centre Europe
Locatie:
Bakery pilot plant (B0)
Contact:
Nils Sips / Peter Velds
Havenstraat 84, 1800 Vilvoorde
+32 2 25 76 11
België
nils_sips@cargill.com / peter_velds@cargill.com
Technische Specificaties
boven- en onderwarmte
mogelijkheid tot toevoegen van stoom tijdens bakproces
Capaciteit: 2 units
Opticom display met weergave tijd en temperatuur
Accessoires: bakplaten dicht + open, bakvormen
Toepassings gebieden
Bakken door middel van boven- en onderwarmte, mogelijkheid tot toevoegen van stoom tijdens bakproces