EN
/
NL
/
FR
/
DE
Home
Over ons
-
Begeleiding
-
Kennisoverzicht
-
Recept- en proces-ontwikkeling
-
Piloottesten
-
Laboanalyses
Realisaties
Nuttige links
Nieuws
Contact
Processing bij andere dienstverleners
Type:
Oven (Arpin Ouragan 3084)
Soort:
bakoven
Merk:
arpin
Beschikbaar:
ja
Techniek:
Verhitten
Instelling:
Cargill R&D – Centre Europe
Locatie:
Bakery pilot plant (B0)
Contact:
Nils Sips / Peter Velds
Havenstraat 84, 1800 Vilvoorde
+32 2 25 76 11
België
nils_sips@cargill.com / peter_velds@cargill.com
Technische Specificaties
hete lucht
Vervaardigd in RVS
Capaciteit: 4 platen van 40 x 80
Accessoires: bakplaten dicht + open, bakvormen
Toepassings gebieden
Bakken door middel van hete lucht
Hot air convection oven