EN
/
NL
/
FR
/
DE
Home
Over ons
-
Begeleiding
-
Kennisoverzicht
-
Recept- en proces-ontwikkeling
-
Piloottesten
-
Laboanalyses
Realisaties
Onderzoekthema’s
Nieuws
Contact
Processing bij andere dienstverleners
Type:
Deeg-opbol machine (Marchand-Bongard BC2)
Soort:
opboller
Merk:
marchand-bongard
Beschikbaar:
ja
Techniek:
Mengen en verkleinen
Instelling:
Cargill R&D – Centre Europe
Locatie:
Bakery pilot plant (B0)
Contact:
Nils Sips / Peter Velds
Havenstraat 84, 1800 Vilvoorde
+32 2 25 76 11
België
nils_sips@cargill.com / peter_velds@cargill.com
Technische Specificaties
Vervaardigd in RVS
Deegstukken van 150-500 gram
Teflon coating op kegel
Toepassings gebieden
Opbollen van deegstukken