EN
/
NL
/
FR
/
DE
Home
Over ons
-
Begeleiding
-
Kennisoverzicht
-
Recept- en proces-ontwikkeling
-
Piloottesten
-
Laboanalyses
Realisaties
Nuttige links
Nieuws
Contact
Processing bij andere dienstverleners
Type:
Bain-marie Roner
Soort:
bain marie
Merk:
icc - international cooking concepts
Beschikbaar:
ja
Techniek:
Verhitten
Instelling:
Skilliant – SBM
Locatie:
SBM - Horeca en Voeding
Contact:
Dirk Van den Broeck
Spoorwegstraat 14
050 40 30 60
8200 Brugge
dirk.vandenbroeck@sbmopleidingen.be
Technische Specificaties
Vervaardigd in RVS
Inhoud 20 L
Temperatuurinstelling tot 0,1 C°
water in beweging door circulatiepomp
Registratie van tijd, temperatuur, waterniveau
Toepassings gebieden
Warmwaterbad voor vacuümgaren