EN
/
NL
/
FR
/
DE
Home
Over ons
-
Begeleiding
-
Kennisoverzicht
-
Recept- en proces-ontwikkeling
-
Piloottesten
-
Laboanalyses
Realisaties
Nuttige links
Nieuws
Contact
Processing bij andere dienstverleners
Type:
Distileertoestel Rotaval ICC - international cooking concepts
Soort:
distileertoestel
Merk:
rotaval
Beschikbaar:
ja
Techniek:
Overige
Instelling:
Skilliant – SBM
Locatie:
Skilliant – SBM, Horeca en Voeding
Contact:
Dirk Van den Broeck
Spoorwegstraat 14
050 40 30 60
8200 Brugge
dirk.vandenbroeck@sbmopleidingen.be
Technische Specificaties
Vervaardigd in ge-emailleerd metaal
Inhoud 3 L
Met distillatiefles en rondbodemkolf
Registratie druk en temperatuur
Toepassings gebieden
distilleertoestel onder vacuüm