EN
/
NL
/
FR
/
DE
Home
Over ons
-
Begeleiding
-
Kennisoverzicht
-
Recept- en proces-ontwikkeling
-
Piloottesten
-
Laboanalyses
Realisaties
Onderzoekthema’s
Nieuws
Contact
Processing bij andere dienstverleners
Type:
HPP - High Pressure Processing - 8 x 8 ml
Soort:
hpp - high pressure processing
Merk:
resato
Beschikbaar:
ja
Techniek:
Overige
Instelling:
KU Leuven Centre of Food and Microbial Technology
Locatie:
KU Leuven
Contact:
heidi Roba
Kasteelpark Arenberg 22 box 2457; 3001 Heverlee
+32 16 32.14.87
Belgium
Heidi.roba@biw.kuleuven.be
Technische Specificaties
Custom made – manual pressure build-up
Content: 8 x 8 ml vessel
Batch process
Pressure up to 8 kbar
T operational range: -30°C to 100°C
Registratie parameters: Datalogging of temperature and pressure
Toepassings gebieden
Pasteurization through high pressure