EN
/
NL
/
FR
/
DE
Home
Over ons
-
Begeleiding
-
Kennisoverzicht
-
Recept- en proces-ontwikkeling
-
Piloottesten
-
Laboanalyses
Realisaties
Onderzoekthema’s
Nieuws
Contact
Processing bij andere dienstverleners
Type:
Heatexchanger Vomatec Candy cooker
Soort:
yetcooker
Merk:
vomatec
Beschikbaar:
ja
Techniek:
Verhitten
Instelling:
Cargill R&D centre Vilvoorde
Locatie:
Cargill afdeling Confectionery
Contact:
Jan de Lobel
Havenstraat 84, Vilvoorde
JAN_DELOBEL@cargill.com
België
0032.2257.06.76
Technische Specificaties
vervaardigd in RVS
inhoud 30L
Heating via Double jacket tank
Steampressure of 7 bar
rect steam injection or heatexchange via tube cooker
Registration parameters: Steam Pressure, Cooking Temperature, backpressure
Toepassings gebieden
Cooking of sugar and sugar free masses