EN
/
NL
/
FR
/
DE
Home
Over ons
-
Begeleiding
-
Kennisoverzicht
-
Recept- en proces-ontwikkeling
-
Piloottesten
-
Laboanalyses
Realisaties
Onderzoekthema’s
Nieuws
Contact
Processing bij andere dienstverleners
Type:
Princess Candy cooker
Soort:
coocker
Merk:
eberhard ernst
Beschikbaar:
ja
Techniek:
Verhitten
Instelling:
Cargill R&D centre Vilvoorde
Locatie:
Cargill afdeling Confectionery
Contact:
Jan de Lobel
Havenstraat 84, Vilvoorde
JAN_DELOBEL@cargill.com
België
0032.2257.06.76
Technische Specificaties
material RVS
content 10L
Double Jacket heated steam, cooled by city water
Vacuum pump available
accessories: Moulds for depositing hard candies or toffee
Registration parameters: Temperature, Underpressure vacuum. Steampressure
Toepassings gebieden
Cooking of sugar and sugar free masses