EN
/
NL
/
FR
/
DE
Home
Over ons
-
Begeleiding
-
Kennisoverzicht
-
Recept- en proces-ontwikkeling
-
Piloottesten
-
Laboanalyses
Realisaties
Onderzoekthema’s
Nieuws
Contact
Processing bij andere dienstverleners
Type:
Beluchtingstoestel met tempereereenheid
Soort:
beluchter met tempereereenheid
Merk:
aasted
Beschikbaar:
ja
Techniek:
Overige
Instelling:
Callebaut
Locatie:
Callebaut
Contact:
Alex Landuyt
Aalstersestraat 122; 9280 Wieze
+32 53 730 211
België
alex_landuyt@barry-callebaut.com
Technische Specificaties
Capaciteit 15 kg
Mogelijkheid tot beluchten met 5% tot 50%
Elektrisch verwarmde kuip met aparte koeleenheid
Instelbare tempereertemperatuur, hoeveelheid gas, mixkopdruk, mixkopsnelheid, tegendruk, doseerkopdruk, snelheid pomp, afvulgewicht, tijd van doseren
Bevat ontluchter
Toepassings gebieden
Voor het beluchten van chocolade of vulling