EN
/
NL
/
FR
/
DE
Home
Over ons
-
Begeleiding
-
Kennisoverzicht
-
Recept- en proces-ontwikkeling
-
Piloottesten
-
Laboanalyses
Realisaties
Onderzoekthema’s
Nieuws
Contact
Processing bij andere dienstverleners
Type:
Conche laboratory
Soort:
conching machine
Merk:
bühler
Beschikbaar:
ja
Techniek:
Mengen en verkleinen
Instelling:
Cargill R&D centre Vilvoorde
Locatie:
Cargill afdeling Confectionery
Contact:
Jan de Lobel
Havenstraat 84, Vilvoorde
JAN_DELOBEL@cargill.com
België
0032.2257.06.76
Technische Specificaties
Type Bühler ELK 0005-V
vervaardigd in RVS
inhoud 5 kg
Behuizing is temperatuur regelbaar
Tijd van conching is instelbaar
Temperatuur geregeld
Registratie parameters: Alle data wordt geregistreerd op PC per test
Toepassings gebieden
Conching is een proces waarbij het kneden van cacao op een hoge temperature voor een bepaalde tijd een deel is voor het maken van chocolade