EN
/
NL
/
FR
/
DE
Home
Over ons
-
Begeleiding
-
Kennisoverzicht
-
Recept- en proces-ontwikkeling
-
Piloottesten
-
Laboanalyses
Realisaties
Onderzoekthema’s
Nieuws
Contact
Processing bij andere dienstverleners
Type:
Laboratory Multhiterm SOTC
Soort:
tempereermeter chocolade
Merk:
bühler
Beschikbaar:
ja
Techniek:
Overige
Instelling:
Cargill R&D centre Vilvoorde
Locatie:
Cargill afdeling Confectionery
Contact:
Jan de Lobel
Havenstraat 84, Vilvoorde
JAN_DELOBEL@cargill.com
België
0032.2257.06.76
Technische Specificaties
Type Bühler Multhiterm
Instellingen kunnen naar wens worden ingesteld
Data kan op een USB gezet worden. Grafiek direct afleesbaar
Toepassings gebieden
Voor het meten van chocolade en cacoa boter door middel van koelen
De verkregen grafiek geeft informatie betreffende kern en kristallisatie karakteristieken van het geteste materiaal