EN
/
NL
/
FR
/
DE
Home
Over ons
-
Begeleiding
-
Kennisoverzicht
-
Recept- en proces-ontwikkeling
-
Piloottesten
-
Laboanalyses
Realisaties
Onderzoekthema’s
Nieuws
Contact
Processing bij andere dienstverleners
Type:
Viscositeitsmeter Physica
Soort:
viscosimeter
Merk:
anton paar
Beschikbaar:
ja
Techniek:
Overige
Instelling:
Cargill R&D centre Vilvoorde
Locatie:
Cargill afdeling Confectionery
Contact:
Jan de Lobel
Havenstraat 84, Vilvoorde
JAN_DELOBEL@cargill.com
België
0032.2257.06.76
Technische Specificaties
Type Anton Paar MCR 51
vervaardigd in RVS
Kan bij hoge temperaturen werken
Kan zowel bij rotatie als oscillatie werken
Registratie parameters: Aflezing op display
Toepassings gebieden
Om hoge viskeuze massa’s te meten zoals die van hard boiled candies etc. Ook door candies te smelten is het mogelijk de viscositeit te meten