EN
/
NL
/
FR
/
DE
Home
Over ons
-
Begeleiding
-
Kennisoverzicht
-
Recept- en proces-ontwikkeling
-
Piloottesten
-
Laboanalyses
Realisaties
Nuttige links
Nieuws
Contact
Innovatie in vlees, vis, soepen en sauzen
Type:
vacuüm kook-cutter K64AC8
Soort:
vacuüm-kookcutter
Merk:
seydelmann
Beschikbaar:
ja
Techniek:
Mengen en verkleinen
Technische Specificaties
De constructie is volledig vervaardigd uit massief roestvrij staal
De schotel heeft een nuttige inhoud van ± 40 l
Het toestel is uitgerust met een vacuüm-kook installatie
De snelheid van de messenkop is frequentie gestuurd (traploos regelbaar)
De snelheid van de schotel is frequentie gestuurd (traploos regelbaar)
Volledige automatisering van de werking van het toestel
Parameters zoals tijd, temperatuur, snelheden messen en schotel,…zijn instelbaar, programmeerbaar en registreerbaar
Alle gegevens zijn ook grafisch registreerbaar en opvraagbaar
Mogelijkheid tot aansluiting op netwerk
Het besturingssysteem is afleesbaar in het Nederlands
Het systeem is uitgerust met een uitwerparm
Toepassings gebieden
Maken van vleesproducten (b.v. salami, kookworst, paté,…)
Maken van sausen
Fijnmalen van allerlei producten