ILVO wil zijn onderzoeksresultaten zo breed mogelijk verspreiden in de agrovoedingssector en de maatschappij. Hier vindt u de persberichten, het projectnieuws, video's, podcasts en publicaties die ILVO zelf verspreidt en de artikels en reportages die verschenen zijn in de media.
Het Optiberry project (FACCE) was een samenwerking tussen onderzoekers van HGU, JHI, ILVO, Innovatiesteunpunt en Wilderhof. Het project focuste op het vinden van een alternatieve en hoogwaardige valor...
Goudsbloem is een grondstof met veel potentieel voor voeding. Wil jij met deze grondstof werken? Sluit aan bij het project 'GOGO2.0 Vermarkting en productkwaliteit als sleutels tot het succes van de g...
De teelt van gele erwt, veldboon en haver wordt op punt gesteld voor verwerking in voeding. Dit vraagt naar smakelijke productideeën! Doe mee en we zetten jouw productontwikkeling in de kijker!
Jo Brouns opende op de Food Pilot de eiwitverwerkingslijn met 20 nieuwe toestellen. De infrastructuur maakt het mogelijk voor voedingsbedrijven en onderzoekers om het hele traject van ruwe alternatiev...
In Gent is een innovatieplatform boven de doopvont gehouden dat een vrij nieuwe (f)actor in het voedingslandschap en de bredere bio-economie zal vooruit helpen, namelijk eiwitten gemaakt via fermentat...